We met Pierce Brosnan

Image and video hosting by TinyPic

Our contact with the Brosnan



Αυτόν τον πίνακα τον κάναμε δώρο στον διάσιμο Ιρλανδό ηθοποιό Pierce Brosnan. Τον οποίο θαυμάζουμε σαν άνθρωπο και σαν ηθοποιό.Μάθαμε ότι βρίσκετε στην Αθήνα για την προώθηση της ταινίας Mamma mia έτσι δεν χάσαμε ευκαιρία αποφασίσαμε να τον συναντήσουμε μάθαμε σε ποιο ξενοδοχείο μένει και ξεκινήσαμε να τον βρούμε τελικά τα καταφέραμε. Είμαστε πολύ ευτυχείς το Σάββατο 28-6-08 στης 13:30 περίπου συναντήσαμε τον διάσιμο ηθοποιό Pierce Brosnan στο Λαγονήσι στο ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi καθώς περπατάμε για την παραλία βλέπουμε μέσα στην καφετέρια να κάθετε ο Pierce Brosnan χωρίς να διστάξουμε μπαίνουμε μέσα.
Του προσφέρουμε τον πίνακα και ενθουσιάστηκε παρά πολύ αφού και ο ίδιος ζωγραφίζει,είχαμε μια συζήτηση μαζί του είναι πολύ ευγενικός, φιλικός, σεμνός και προσγειωμένος. Μόλις τον ρωτήσαμε αν είναι δυνατό να βγάλουμε μια φωτογραφία μαζί του και να μας υπογράψει δυο αυτόγραφα μας απάντησε αμέσως ‘Of course ‘.




Lagonissi Athens
Αξίζει να σημειωθεί ότι περιφερόταν ανενόχλητος στο ξενοδοχείο και στην παραλία χωρίς bodyguards ή ανθρώπους του ξενοδοχείου. Επίσης φωτογραφήθηκε με το προσωπικό του ξενοδοχείου. Αφού περίμενε στη σειρά για να πληρώσει το γεύμα του αποφάσισε να δροσιστεί στην παραλία του ξενοδοχείου προτού μεταβεί στο δωμάτιο του για την μεσημεριανή του ξεκούραση. Ήμασταν περίπου μια ώρα στον ίδιο χώρο με τον Pierce Brosnan.

2 comments:

Anonymous said...

Πολύ ωραία φωτογραφία :)

Και πολύ ωραίο το δώρο που του κάνατε :-)

Πολύ καλή δουλειά έγινε στον πίνακα!!!

Anonymous said...

omg que suerte teneis abeis conocido a pierce!!!!!!!!! OMG jajaj es wapisimo ojala le conociera en persona !! pero si me dan a elegir entre pierce y meryl me qedo con meryl sorry pero esq simplemente la adoro es una diva!!!!!!!!!! bss muy lindo el blog Peryl forever!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...