We met Pierce Brosnan

Image and video hosting by TinyPic

Στην Ελλάδα ο Pierce Brosnan

Μαζί του όμως δεν θα είναι η συμπρωταγωνίστριά του Uma Thurman όπως είχε ακουστεί στην αρχή.
Ο Pierce θα δώσει αύριο συνέντευξη ξεχωριστά σε κάθε μέσο και το Σάββατο σε όλους, θα δώσει συνέντευξη τύπου.
Συγκεκριμένα, στον «Διόνυσο» θα στηθεί τεράστια γιγαντοοθόνη που θα μεταδίδει την ταινία ενώ στη βραδιά επίσημος προσκεκλημένος θα είναι ο Pierce Bronsan.
Ο ηθοποιός αν και αρχικά είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να βρεθεί στη χώρα μας, έκανε κάποιες τροποποιήσεις στο πρόγραμμά του γιατί ήθελε πολύ να έρθει στην Αθήνα και να δει όχι μόνο την πόλη αλλά και τα αρχαιολογικά της μνημεία αφού δηλώνει λάτρης του αρχαιοελληνικού πολιτισμού!
Λαμπερή πρεμιέρα στην Αθήνα για το «Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι»
Το διάσημο καστ της ταινίας και ο σκηνοθέτης θα παραβρεθούν στην παγκόσια πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα παρουσία των διεθνών ΜΜΕ.

Παγκόσμια πρεμιέρα, υπό το βλέμμα των δώδεκα θεών του Ολύμπου και της Ακρόπολης θα κάνει σήμερα στην Αθήνα, η νέα ταινία του Κρις Κολόμπους. «Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι: Η Κλοπή της Αστραπής».

Ο Πιρς Μπρόσναν, ο Μπράντον Τ. Τζάκσον, ο Τζέικ Έιμπελ, η Αλεξάντρα Νταντάριο και ο ίδιος ο σκηνοθέτης θα παραβρεθούν στην λαμπερή πρεμιέρα που θα γίνει σήμερα το βράδυ σε κεντρικό κινηματογράφο της Αθήνας. Την εκδήλωση θα καλύψουν δημοσιογράφοι απ' όλο τον κόσμο, ενώ η ταινία αναμένεται με αγωνία καθώς θεωρείται ότι θα ακολουθήσει τα χνάρια της σειράς του «Χάρι Πότερ» και την αντίστοιχη επιτυχία.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 18 Φεβρουαρίου.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...